Dealer en marktleider in spraytanning

Beautysalon Cabane gestart met spraytanning!

Beautysalon Cabane biedt een compleet concept voor de verzorging van gezicht, lichaam en geest. In een vriendelijke ambiance geniet u van rust, aandacht en zorg. Beautysalon Cabane werkt met het Italiaanse topmerk [comfort zone]. Dit merk benadert schoonheid vanuit een duurzame invalshoek en combineert natuur en wetenschap. Wereldwijd werken toonaangevende kuuroorden, spa’s en salons met deze unieke benadering. De behandelingen en producten worden afgestemd op uw levensstijl en huidconditie. Niet alleen het resultaat telt, de hele behandeling is een belevenis. Al  uw zintuigen doen mee: horen, zien, ruiken, proeven en voelen; kortom ervaren!

Vanaf vandaag kunt u bij beautysalon Cabane ook een spraytan behandeling boeken. Interesse? Neem dan direct contact op met de salon!

Sunless Spray Tanning | Postbus 885 6800 AW Arnhem| Telefoon: 026-8700154 | E-mail: info@sunless.nl
KvK nummer: 09208791 | BTW nummer: 161310679B01