Dealer en marktleider in spraytanning

Wat heb ik nodig om te starten

Wat heb ik allemaal nodig om succesvol te starten met spraytanning?
Met bijna al onze spraytanning starterkits in onze webshop bent u helemaal startklaar. U hoeft enkel nog voor wandbescherming te zorgen. Hiervoor hebben we de spraytanning pop up tent. Uitgebreide starters informatie vindt u tevens terug in ons E-Book!

Welk apparaat is het beste voor mijn (mobiele) salon?
Alle apparatuur is voor professioneel gebruik en van hoogwaardige kwaliteit. De keuze van het apparaat is afhankelijk van uw werkwijze. Werkt u bijvoorbeeld mobiel dan raden wij een van de kleinere apparaten aan, deze zijn compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Werkt u vanaf een vaste locatie dan is de compact professional een zeer goede keuze!

Waarom zou ik voor Sunless kiezen?
Wij werken uitsluitend met het merk Sunjunkie, dit is een zeer bewuste en weloverwogen keuze. Sunjunkie is een internationaal gerespecteerd en gerenommeerd bedrijf met ruim 26 jaar ervaring en expertise in de branche. Sunless staat voor persoonlijke aandacht en advies voor uw salon. Door onze individuele benadering zijn wij in staat u op alle mogelijke wijzen te adviseren.

Hoeveel lotion heb ik per behandeling nodig?
Per behandeling heeft u niet meer dan 40-50 ml tanning lotion nodig. Zo haalt u uit 1 literfles 20-25 full body treatments!

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan een spraytan behandeling?
Nadat u enige ervaring heeft opgedaan bent u circa 10-15 minuten bezig met de behandeling.

Hoe houd ik mijn werkruimte het beste schoon?
De spraytanning tent zal al een groot gedeelte opvangen van de lotion die vernevelt. Heeft u meer dan 5 klanten per dag op een vaste locatie dan adviseren wij voor extra afzuiging te zorgen. Dit kan heel gemakkelijk met behulp van een extraction unit. Wilt u een professionelere uitstraling dan is de Sunjunkie Spray Tanning Cabine een zeer goede uitkomst. In de rug van deze cabine zit een filter welke de overspray die vrij komt tijdens de behandeling, opneemt in het filter. Daarnaast zorgt de spraytanning cabine voor voldoende verlichting tijdens de behandeling.

Wat kan ik voor een behandeling vragen?
De prijzen voor een full body treatment liggen landelijk tussen de €25,- en €35,-. Een mooie prijs is rond de €30,-

Waar kan ik met al mijn vragen terecht na de training?
Sunless staat voor persoonlijke aandacht, professionaliteit en jaren lange expertise. U kunt ons met alle vragen die u heeft altijd bellen of per mail benaderen.

Hoe kan ik de meeste omzet genereren?
Hiervoor zijn zeer veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan social media.  Tips & trics vindt u terug in ons E-Book!

Is het inademen van spraytanning lotion schadelijk?
Het inademen van lotion is niet schadelijk voor uw klant. Bent u de behandelaar dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Heeft u als behandelaar gevoelige luchtwegen of anderszins dan adviseren wij u een mondkapje te dragen.

Sunless Spray Tanning | Postbus 885 6800 AW Arnhem| Telefoon: 026-8700154 | E-mail: info@sunless.nl
KvK nummer: 09208791 | BTW nummer: 161310679B01